Duudsoni Jarno Laasala: ”Sydän on aina Seinäjoella”

You are currently viewing Duudsoni Jarno Laasala: ”Sydän on aina Seinäjoella”

Seinäjokinen Jarno Laasala tunnetaan Duudsoneista. Seinäjokinen-lehti tavoitti Jarnon Turun Logomossa Tubecon Awards 2024 tapahtumassa, missä hän toimii palkintojen jakajana.

-Seinäjoella tulee käytyä noin neljä kertaa vuodessa, kesällä Provinssi on ihan must. Vanhemmat asuvat edelleen Seinäjoella ja tietenkin siellä asuu myös sukulaisia, kertoo Jarno.

Sydän on aina Seinäjoella 

Laasalan mukaan Pohjanmaalla ihmiset arvostavat sitä työtä, mitä Duudsonit ovat on tehneet – kuten Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan viemisen maailmankartalle.

-Pohjalaisuus on sitä, että uskoo omaan tekemiseen ja menee omia unelmiaan kohden. Seinäjoki on tarjonnut paljon meille, meidän ranchit ovat olleet siellä ja meille on annettu tilaa toteuttaa itseään, toteaa Laasala.

Monia askarruttaa, että miten Duudsonit uskaltavat tehdä stuntteja?

-Omassa päässä käydään tietenkin etukäteen läpi, mitä stuntissa tehdään. Olemme myös usein näyttäneet sellaisia temppuja, mitä ei kannata tehdä, kertoo Laasala.

Jarno Laasala tekee Duudsonien kanssa työtä koulukiusaamisen ehkäisemiseksi. Laasala oli viimeksi tänään käynyt puhumassa aiheesta koulussa.

Julkaistu 3.5.2024 klo 19:39.