• Artikkelin kategoria:Urheilu / Yleinen

FYSIO 2000 Pulssin Tuuri: ”Meillä on laitesijoittelun kautta huomioitu turvavälit”

You are currently viewing FYSIO 2000 Pulssin Tuuri: ”Meillä on laitesijoittelun kautta huomioitu turvavälit”
FYSIO 2000 Pulssin hyvinvointikeskuksessa on laitesijoittelun kautta huomioitu turvavälit. Emma Varis testaa uutta syväkyykkylaitetta.

FYSIO 2000 Pulssin avajaiset käynnistyivät vauhdikkaasti. Toimitusjohtaja Timo Tuuri on kiireinen. Avajaispäivänä moni paikalle tullut haluaa vaihtaa Timon kanssa kuulumiset ja paikalle saapunut toimittaja joutuu melkein ottamaan vuoronumeron. 

”Ainahan tänne hirveästi toivoisi väkeä, vaikka on haastava tilanne, toteaa Timo korona-kriisiin viitaten. 

Hän toivoo ihmisten huomioivan, että täysin uudistetuissa FYSIO 2000 Pulssin hyvinvointiyksikössä on käytössä 1500 m2 tilaa, joten turvavälejä on helppo noudattaa.

-Meillä on laitesijoittelunkin kautta huomioitu turvavälit ja käsidesiä on tarjolla useissa pisteissä. Viikon mittaan voi tulla käymään ja jos ovelta näyttää, että paikalla on jo yli 50 henkeä, niin voi tulla joku toinen kerta tutustumaan, neuvoo Timo Tuuri.

FYSIO 2000 Pulssi hyvinvointiyksikkö sisältää suuren kuntosalin, ryhmäliikuntasalin, painimaton, fysioterapeuttien hoitohuoneita, UNISEX-saunan ja neurologisille kuntoutujille tarkoitetun virtuaaliseinän, joka soveltuu myös pyörätuoleilla liikkuville.

-Tämä on täyden palvelun talo, jonne ei tarvitse pukeutua merkkivaatteisiin. Kaikki moikkaavat toisiaan ja tänne on matala kynnys tulla. Suurta kiinnostusta herättänyt UNISEX-sauna laitetaan joka päivä päälle ja sinne mennään uimapuku päällä, kertoo Tuuri.

FYSIO PT:stä voimavaroja työssä jaksamiseen

Fysioterapeutti Annmari Viljanmaan ja yrittäjä Emma Variksen yhteistyö on antanut Emmalle ennenkaikkea voimavaroja työssä jaksamiseen. ”Jaetaan elämää tässä samalla”, totesivat naiset kuin yhdestä suusta.

Annmari Viljanmaa on fysioterapeutti ja toimii FYSIO 2000 Sorsanpesän vastaavana. Entisellä kilpahiihtäjällä on urheilutaustansa kautta syvä ymmärrys ja tietämys ihmisen fysiikkaan. Hän yhdistää työssään fysioterapian ja henkilökohtaisen ohjauksen, eli puhutaan FYSIO PT:stä.

-Stressi on kokonaisvaltaista, koska mielen päällä oleva ilmenee myös kehossa ja kuormittaa jaksamista. Ihminen on kokonaisuus. On tärkeä oivaltaa, että mielen päällä olevaa voi purkaa fyysisen tekemisen kautta, kertoo Annmari Viljanmaa.

Yrittäjä ja perheenäiti Emma Varis on ollut FYSIO 2000 asiakkaana jo kolme vuotta, joista puolet Annmarin treenattavana.

-Kerran viikossa tapaamme Annmarin kanssa FysioPT:n merkeissä. Yrittäjän arki on kiireistä ja kuormittavaa, joten käynnit FYSIO 2000 hyvinvointikeskuksessa edistävät työssä jaksamistani ja ennaltaehkäisevät stressiä ja stressistä aiheutuvia fyysisiä oireita, kertoo Emma Varis. 

Annmarin mukaan joka kerta mietitään, että mikä on päivän fiilis. Välillä tehdään kovempaa ja välillä liikkeet ovat ennemmän lihashuoltoa.

-Elämässä tulee vastaan kaikkea ja yrittäjänä haen ennenkaikkea voimavaroja työssä jaksamiseen, painottaa Emma.

Annmari Viljanmaan mukaan FYSIO PT:n ”iso punainen lanka” on fyysisen kunnon ylläpitäminen, mutta asiakkaan kanssa tätä on laajennettu myös ravintoon ja nukkumiseen.

Julkaistu 1.9.2020 klo 09:49.