• Artikkelin kategoria:Yleinen

Huumausainevalvonnassa paljastui lähes 50 huumerikosta Seinäjoella

Poliisi suoritti tehostettua huumausainevalvontaa Seinäjoella SHHF 2019- yleisötilaisuudessa ja tilaisuuden lähialueilla 6-7.9.2019. Valvonnassa paljastui 38 huumerikosta, joista 34 oli huumausaineen käyttörikoksia ja 4 huumausainerikoksia. Käyttörikokseen syyllistyneistä 2 oli alle 18-vuotiaita. Takavarikkoon jäi kannabista, amfetamiinia, MDMA:ta, ekstaasia, LSD- lappuja ja erilaisia huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä. 

Lisäksi yleisötilaisuusalueen läheisyydestä Vaasantieltä tavattiin 3 henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään käyttäneen huumausaineita ennen ajoa tai ajon aikana. Heidän osaltaan tekoja tutkitaan rattijuopumuksina ja huumausaineen käyttörikoksina. Yhtä henkilöauton kuljettajaa epäillään vielä törkeästä rattijuopumuksesta, jossa päihdyttävänä aineena oli alkoholi.

Viikonlopun aikana muualta Seinäjoen keskustan alueelta paljastui lisäksi 5 huumausainerikosta, joihin epäillään liittyvän huumausaineiden myyntiä, sekä muutamia huumausaineen käyttörikoksia ja huumaantuneena ajamisia eli niin sanottuja huumeratteja.

Kaiken kaikkiaan huumausaineisiin liittyviä rikosilmoituksia kirjattiin Seinäjoella kahden päivän aikana noin 50.

Julkaistu 8.9.2019 klo 10.19.

Julkaistu 8.9.2019 klo 10:19.