• Artikkelin kategoria:Yleinen

Ikaalinen Spa Lofts-projekti käynnistyy

You are currently viewing Ikaalinen Spa Lofts-projekti käynnistyy
Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkonen.

Ikaalinen Spa & Resort ja Lomallo ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen projektista, jossa resortin alueella oleva erillinen Ikaalinen Spa Lofts -hotellirakennus ja sen 76 huoneistoa remontoidaan ja kaupallistetaan vapaa-ajanhuoneistoiksi. Huoneistojen uudistamisesta vastaa Ikaalinen Span kiinteistöyhtiö, Lomallon toimiessa projektin markkinoinnin ja myynnin vetäjänä. Projektin tuloksena vapaa-ajan huoneistojen omistajat ja hotellivieraat pääsevät nauttimaan alueen palveluista uudistetuissa ja viihtyisissä huoneissa.

Vuonna 2021 uudistunutta Ikaalinen Spa & Resortia on rakennettu uuteen kukoistukseensa asiakas- ja ravintolapalveluja kehittämällä, ympäröivää luontoa hyödyntämällä sekä yhteistyöllä paikallisen yritysverkostonkanssa. Ikaalinen Spa & Resort on aktiivinentapahtumakohde, jossa vierailee vuosittain lukuisia esiintyjiä. 

”Ikaalinen Spa & Resort on matkalla Pohjoismaiden mielenkiintoisimmaksi kylpyläksi. Lyhyen puolentoista vuoden toimintakautemme aikana olemme tehneet mittavia uudistuksia päärakennuksessa, tuoneet saataville upeat Lakeside Suitet järvinäköalalla ja rakentaneet uutta terassia kohti ainutlaatuista hiekkarannan aluettamme. Nyt alkava kokonaisuus Lofts -majoitusten osalta on seuraava askel kohti entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa majoituskapasiteettia”, kommentoi Ikaalinen Spa & Resortin toimitusjohtaja Eero Aho.

Lomallo luonteva kumppani projektiin

Projektin kaupallistamisesta vastaa suomalainen vuonna 2017 perustettu matkailupalvelu Lomallo. Lomallo on uuden ajan matkailupalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia rahan- ja ajansäästöä tuovia etuja. Tämän lisäksi Lomallo kaupallistaa useissa kohteissa vapaa-ajan huoneistoja – kuten tulevaisuudessa nämä Ikaalinen Spa & Resortin huoneistokohteet. 

”Ikaalinen Spa & Resort on hieno kohde juuri monipuolisen sekä laadukkaan tarjoaman johdosta. Jatkuva kehittäminen ja nyt toteutuvat uudistukset lisäävät kohteen kiinnostavuutta nykyisessä asiakaskunnassa, mutta erityisesti uusissa kohderyhmissä. Olemme otettuja tästä mahdollisuudesta lähteä rakentamaan Ikaalinen Spa & Resortin ammattilaisten kanssa kokonaisuudesta yhä useamman suomalaisen vapaa-ajan kotia”, kertoo Lomallontoimitusjohtaja Petri Makkonen

Projekti käynnistyy jo tämän vuoden lokakuussa ja toteutuu vaiheittain valmistuen seuraavan 2–3 vuoden aikana koko laajuuteensa. Ikaalinen Spa & Resortin päärakennuksessa toimiviin vesitropiikkiin sekä majoitus- ja ravintolapalveluihin ei hanke vaikuta, vaan kaikki toiminnat pyörivät hankkeen aikana normaalisti.

”Lomallo on Ikaalinen Spa & Resortille luontainen kumppani. Arvostamme erityisesti Lomallon osaamista sekä ammattitaitoa, jolla he ovat kaupallistaneet ja markkinoineet vastaavan kaltaisia kohteita. Olemme innoissamme yhteistyöstä heidän kanssaan”, toteaa Ikaalinen Spa & Resortin toimitusjohtaja Eero Aho.

Julkaistu 14.9.2022 klo 10:22.