• Artikkelin kategoria:Uutiset / Yleinen

Ilmajoen KD esittää Juhana Lähdesmäkeä eduskuntavaaliehdokkaaksi

You are currently viewing Ilmajoen KD esittää Juhana Lähdesmäkeä eduskuntavaaliehdokkaaksi
Juhana Lähdesmäki.

Kristillisdemokraattien Ilmajoen paikallisosasto päätti syyskokouksessaan esittää Juhana Lähdesmäkeä ensi kevään eduskuntavaalien ehdokkaaksi. Ehdokkaiden asettamisesta päättää alueen piirijärjestö.

Yrittäjätaustainen Lähdesmäki on Ilmajoen kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen.

Paikallisosaston johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin Juhana Lähdesmäki ja jäseniksi Saara Ala-Luhtala, Reio Koppel, Juhani Pakkala, Seppo Pitkämäki, Hannu Siltaloppi, ja Jaana Syväjärvi, joista varapuheenjohtajaksi valittiin Seppo Pitkämäki ja sihteeriksi Juhani Pakkala.

Kokous vaati kannanotossaan Suomeen suunnanmuutosta. 

-Kuluneen vaalikauden aikana Suomen suunta on käynyt huolestuttavaksi. Maamme on velkaantunut historiallisen paljon ja tulevaisuus huolettaa monia. Hallituksen ensi vuoden budjetti on 8,1 miljardia alijäämäinen ja silti ongelmat jäävät korjaamatta. Velan ottaminen on valinta, jolla vaikeat päätökset siirretään seuraavien hoidettavaksi. Lasku on aina maksettava, Ilmajoen paikallisosaston kannanotossa todetaan. 

Ilmajoen kristillisdemokraatit kantavat huolta hyvinvointipalveluiden tulevaisuudesta. Suomi velkaantuu ja verottaa ennätystahtiin, mutta siitä ei tunnu olevan lääkkeeksi kasvavaan pahoinvointiin ja työssäuupumiseen. Tilanne on kestämätön niin hoitajille kuin hoidettavillekin.

-Emme voi jatkaa tiellä, jossa jaamme yhä enemmän rahaa ja kansalaiset saavat yhä vähemmän. Hallituksen on kyettävä tekemään arvovalinta siinä, toteutetaanko politiikalla omia intohimoja vai panostetaanko perusasioihin.

-Suomi ansaitsee suunnanmuutoksen. Se tarkoittaa paluuta perusasioiden äärelle ja sen tunnistamista, että teemme politiikkaa yhteisömme hyväksi. Hyvän politiikan perusasiat ovat kuitenkin lopulta yksinkertaisia: yrittäjyydellä ja työllä pidämme huolta hyvinvointipalveluista ja toisistamme.

-Puolustamme Suomea aitona länsimaana, jossa ihmisellä on vapaus elää arvojensa mukaan ilman pelkoa ajojahdeista tai alaspainamisesta.

Julkaistu 15.10.2022 klo 21:56.