• Artikkelin kategoria:Seinäjoki

Jaakko Kiiskilä nousi johtajakisan kärkeen

You are currently viewing Jaakko Kiiskilä nousi johtajakisan kärkeen

Laukaan kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilästä (43) tuli Seinäjoen kaupunginjohtajakisan yksi vahvimmista kandidaateista, kun kaupunginjohtajaa valitseva ohjausryhmä päätti kutsua hänet yhtenä kolmesta henkilöarviointiin.

Muut henkilöarviointiin kutsutut ovat hallintojohtaja Jari Jokinen ja vihreiden valtiosihteeri Olli-Poika Parviainen

Kiiskilän vahvuutena on pitkä kuntajohtamiskokemus, sillä hän on toiminut jo seitsemän ja puolen vuoden ajan Laukaan kunnanjohtajana ja sitä ennen kaksi vuotta Laukaan hallintojohtajana.

Myös Toivakan kunnassa Kiiskilä ehti olla hallinjohtajana toista vuotta ja työuran alussa myös ohjelmistotalon tuotantopäällikön tehtävät ovat kartuttaneet osaamista.

-Seinäjoki näyttäytyi vetovoimaisena haasteena, toteaa Jaakko Kiiskilä.

Syntyperäinen seinäjokinen

Jaakko Kiiskilä on syntynyt Seinäjoella ja vanhemmat rakensivat omakotitalon Nurmoon, jossa Jaakko myös kävi koulunsa ja kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1995.

Nykyisin Kiiskilän perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi alakouluikäistä lasta. Urheilullinen koti on kannustanut myös Jaakon urheilemaan ja hän on pelannut superpesistä Jyväskylän Kirin, Oulun Lipon ja Nurmon Jymyn riveissä ja ennen ammattimaisempaa pesäpallouraa parikymppiseksi myös squashia.

-Seinäjoki, Nurmo, Ylistaro ja Peräseinäjoki ovat jo lapsuudesta asti tulleet tutuiksi ja vanhempien asuessa Nurmossa on myös siellä vieraillessa ollut hienoa seurata Seinäjoen kehitystä, kertoo Kiiskilä.

Lue lisää keskiviikon Seinäjokisesta.

Julkaistu 5.5.2020 klo 19:07.