• Artikkelin kategoria:Uutiset

Kai Gyllström Arlalta Atria Oyj:n toimitusjohtajaksi – Juha Gröhn jää eläkkeelle

You are currently viewing Kai Gyllström Arlalta Atria Oyj:n toimitusjohtajaksi – Juha Gröhn jää eläkkeelle
Kai Gyllström seuraa Juha Gröhniä Atrian toimitusjohtajana.

Atrian pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Gröhn jää eläkkeelle 31.5.2023. Atria Oyj:n hallitus on nimittänyt KTM, MBA Kai Gyllströmin Atria-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2023 alkaen. Juha Gröhn jatkaa toimitusjohtajana eläkkeelle siirtymiseensä saakka.

”Haluan Atrian hallituksen puolesta kiittää Juha Gröhniä hänen menestyksekkäästä työstään Atrian toimitusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Juha Gröhn on ollut Atrian palveluksessa vuodesta 1990 ja hänellä on takanaan merkittävä ura Atrian palveluksessa erilaisissa työtehtävissä. Arvostan sitä tapaa, jolla Atriassa on Juha Gröhnin johdolla tehty vaikeitakin päätöksiä ja viety yhtiötä eteenpäin yhdessä sovittuun suuntaan. Juhan päätös siirtyä eläkkeelle seuraajasuunnittelun tässä vaiheessa on hänen henkilökohtainen ratkaisunsa ja ymmärrän sen hyvin”, sanoo Atrian hallituksen puheenjohtaja Seppo Paavola.

”Uuden toimitusjohtajan valinnassa kiinnitimme huomiota elintarvikealan osaamiseen ja vahvaan kansainväliseen kokemukseen, jota hänellä on työskentelystä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saudi-Arabiassa. Kailla on kokemusta sekä vähittäiskaupan että foodservicen aloilta ja hän on työskennellyt pitkään viljelijöiden omistamassa organisaatiossa. Kai on koulutukseltaan rahoituksen ja markkinoinnin maisteri ja hänellä on laaja ja monipuolinen työkokemus”, sanoo Paavola.

”Jään hyvillä mielin tehtävästä vaiheessa, kun yhtiön toiminta ja taloudellinen tilanne on toimintaympäristö huomioiden vakaa. Olen kiitollinen kaikesta siitä yhteistyöstä ja sitoutumisesta, mikä on mahdollistanut menestymisemme niin kotimaassa kuin kansainvälisesti vuosien ajan. Atria on vuosien saatossa kasvanut johtavaksi pohjoiseurooppalaiseksi ruokataloksi, ja tätä kehitystä olen saanut olla yhdessä atrialaisten kanssa viemässä eteenpäin”, sanoo Atrian eläkkeelle siirtyvä toimitusjohtaja Juha Gröhn.

Julkaistu 30.11.2022 klo 15:14.