• Artikkelin kategoria:Politiikka

Kansalaispuolue julkisti lisää ehdokkaita Nurmossa

You are currently viewing Kansalaispuolue julkisti lisää ehdokkaita Nurmossa
Manu Yli-Juoni Kauhajoelta ja Piia Kattelus Seinäjoelta ovat Kansalaispuolueen eduskuntavaaliehdokkaina ensi kevään vaaleissa.

Kauhajokinen yrittäjä Manu Yli-Juoni ja turvallisuusalan opettaja Jarmo Humalajoki Kokkolasta lähtevät Kansalaispuolueen ehdokkaiksi vuoden 2019 eduskuntavaaleihin Vaasan vaalipiirissä.

Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja ja Pohjanmaan osaston puheenjohtaja sekä kansanedustajaehdokas Piia Kattelus Seinäjoelta on iloinen, että puolue pystyi julkistamaan eri puolelta vaalipiiriä tulevat ehdokkaat nyt noin puoli vuotta ennen h-hetkeä.

-Manu ja Jarmo täydentävät loistavasti Kansalaispuolueen listaa. Toivotan heille onnea ja menestystä vaalityöhön. Yhdessä lähdemme tavoittelemaan 1-3 kansanedustajanpaikkaa Vaasan vaalipiiriin, sanoi Piia Kattelus tyytyväisenä Nurmossa tilaisuuden jälkeen.

Kansalaispuolue tulee eduskuntavaaleissa puhuttelemaan tavallista kansaa. Puolue haluaa parantaa heikompiosastainen, tämän päivän pienituloisten, asemaa mm. korottamalla pienimpiä eläkkeitä ja eläketulovähennystä sekä tuplaamalla kotihoidontuen ja mahdollistamalla perheille paremmin työn ja vapaa-ajan yhdistämisen. 

-Rahat parannuksiin on saatavissa rajaamalla  suomalainen sosiaaliturva vain suomalaisille, palauttamalla rajavalvonta sekä siten kitkemällä massamaahanmuuton kustannukset välittömästi mm. pikapalautuksin, toteaa Kattelus.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen mukaan EU:n keskittämisen purku ja budjetin kansallistaminen tai suoranainen Eu- tai euroero toisi vuositasolla jopa miljardiluokan säästöt.

Kansalaispuolue käy vielä vaaliliittoneuvotteluja Vaasan vaalipiirissä. Puolue julkistaa lisää ehdokkaita syksyn aikana.

Julkaistu 22.10.2018 klo 22:52.