• Artikkelin kategoria:Yleinen

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirihallitus nimesi Jouko Peltosen eduskuntavaaliehdokkaaksi

You are currently viewing Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirihallitus nimesi Jouko Peltosen eduskuntavaaliehdokkaaksi
Keskustan ehdokkaaksi nimettiin Jouko Peltonen, joka toimi 2015 eduskuntavaaleissa Pasi Kivisaaren vaalipäällikkönä.

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin ehdokaslista on täynnä. Piirihallitus nimesi Jouko Peltosen eduskuntavaaliehdokkaaksi. 

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on piirihallituksen kokouksessa keskiviikkona 18.1. nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi FM, lukion rehtorin, historian ja yhteiskuntaopin opettajan Jouko Peltosen Seinäjoelta (Nurmo).

-Läpipääsy on tavoitteena ja yli 6000 äänen saalis. Pääteemani ovat talous, turvallisuus, työpaikat sekä murroksessa lasten ja ikäihmisten asema yhteiskunnassa. Olen huolissani liitoskuntien huomioimisesta päätöksenteossa mm. Seinäjoen ja Kurikan alueilla, toteaa Peltonen.

Ehdokkuus on Peltosen mukaan vastaus kansan pyyntöihin: silloin kun tarvitaan ehdokkaita, niin niitä pitää löytyä. Peltonen on kiitollinen saamastaan tuesta ja luottamuksesta myös kunnallisissa ja maakunnallisissa tehtävissä ja nyt ehdokkuus on vastavuoroisuutta tälle.

Koulutuksen sisällöt ja resurssit ovat Peltoselle tärkeitä:

-Myös kiristyvässä taloustilanteessa resurssit on turvattava.

-Saimme hyvän ehdokkaan joukkoomme ja nyt meillä on täydet listat. Vaalityö pääsee kaikkien ehdokkaiden osalta nyt kunnolla käyntiin ja piirin vaalistartti pidetään 3.2. Seinäjoella. Keskustan ehdokkailla Vaasan vaalipiirissä on hyvä vauhti ja into vaalityöhön, kommentoi piirin toiminnanjohtaja Pilvi Kärkelä.

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri nimesi aiemmin syyskokouksessaan 11 eduskuntavaaliehdokasta.

Julkaistu 18.1.2023 klo 21:36.