• Artikkelin kategoria:Urheilu / Uutiset

Korvola Racing ykkönen Kouvolassa

You are currently viewing Korvola Racing ykkönen Kouvolassa
Mika Korvola kartanlukijana Miika Saari ottivat luokkavoiton RSJM-sarjan osakilpailussa Kouvolassa. Kuva: Rallikuvat.net

Korvola Racing aloitti Rallin Juoniorien sm-sarjan 5.-6.3 Kouvolassa voitokkaasti. Päivä ei miehistölle Mika Korvola / Miika Saari ollut mitenkään helppo, sillä olosuhteet olivat todella haastavat.

Korvola Racing nappasi luokkavoiton vakio v1600 junioreiden luokassa hieman yli 50 sekunnin turvin.

-Ei ollut kisa helpoimmasta päästä, mutta hyvä valmistautuminen ja tiimin kokonaisvaltainen onnistuminen siivitti päivän mallikkaasti kokonaisuutena, luonnehti kuljettaja Mika Korvola Kouvolan kisaa.

Lumisade ja pimeys tekivät ajosta todella vaikeaa etenkin illan kahdella erikoiskokeelle.

-Pimeässä ei voinut auton lisävaloja käyttää laisinkaan, auton omilla valoilla tultiin se mitä nähtiin ja ulosajo oli lähellä useampia kertoja. Mutta mukaan Kouvolasta saatiin luokkavoitto ja maksimipisteet, joten tästä on erittäin hyvä jatkaa kautta ja sarjaa, kertoo Korvola.

Korvola Racing on siis tällä hetkellä sarjapisteissä toisena, koska sarjassa pisteet jaetaan luokittain.

RJSM-sarjan kärjessä on tällä hetkellä Riku Koski 18 pisteellä ja Korvola Racing miehistö toisena 17 pisteellä. Kosken 1 pisteen johto johtuu luokkien osallistujamäärän erosta, joiden perusteella jaetaan lisäpisteitä.

Seuraavaksi sarja jatkuu toukokuun lopussa järjestettävässä Länsirannikon rallissa Liedon suunnalla.

Korvola Racing on tällä hetkellä sarjapisteissä toisena, koska sarjassa pisteet jaetaan luokittain. Korvola Racingia voi seurata Facebookissa. Kuva: Rallikuvat.net
Julkaistu 2.4.2021 klo 17:55.