• Artikkelin kategoria:Yleinen

”Lähteekö Risikko hiihtämään Ylläkselle?”

You are currently viewing ”Lähteekö Risikko hiihtämään Ylläkselle?”
Kuva: Seinäjoen kaupungin youtube-lähetys.

Muonioon on luvattu pakkasta keskiviikoksi

Seinäjokinen-lehti seuraa Ylläksellä pidettävien Seinäjoen Energia Oy:n hallituksen kokouksia ja osallistujia. Laittomia kokouksia koollekutsunut (10.6.2019) Seinäjoen Energia ja sen puheeenjohtaja Pertti Mäki-Hakola järjestelivät eduskunnan puhemiehen rahakkaalta paikalta tippuneelle Paula Risikolle paikan Seinäjoen Energian hallituksessa. Paula Risikko esitti maanantaina valtuustoseminaarissa tietämätöntä valinnastaan. Osakeyhtiölain mukaan valittavalta kuitenkin edellytetään suostumasta tehtävään. 

Seinäjokiselle on esitetty kysymys: ”lähteekö Risikko hiihtämään Ylläkselle?”

Seinäjokinen-lehti seuraa Ylläksen tapahtumia.

Maanantaina Seinäjokinen-lehti uutisoi, että Pertti Mäki-Hakolan johtama Energian hallitus pitää käsittämättömät kolme kokousta Ylläksellä. Seinäjokinen-lehden lukijat ovat antaneet närkästynyttä palautetta sähkönkuluttajien rahoilla tapahtuvasta hallituksen matkailusta.

Seinäjoen kaupunginhallituksen maanantaisesta päätöksestä erottaa Erkki Valtamäki Energian hallituksesta on jätetty eriävä mielipide ja odotettavissa lienee myös oikeudellisia toimia. Erikoista on myös se, että hallintojohtaja Jari Jokisen johdolla pöytäkirjoista on hävinnyt 10.6.2019 esityslistalla ollut hallituksen kokouksen pykälää 221, jossa käsiteltiin Seinäjoen Energian hallituksen nimissä kutsuttua ylimääräistä yhtiökokousta. Hallitus ei kuitenkaan ollut kokoontunut lainkaan asian tiimoilta. Asian on vahvistanut Seinäjokinen-lehdelle useampi Energian hallituksen jäsen.

Julkaistu 17.9.2019 klo 21:43.