• Artikkelin kategoria:Uutiset / Yleinen

Lomallo Oy panostaa entistä enemmän asiakkaille suunnattuihin tapahtumiin

You are currently viewing Lomallo Oy panostaa entistä enemmän asiakkaille suunnattuihin tapahtumiin
Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkonen.

Lomallo haluaa tarjota jatkossa entistä enemmän ja monipuolisempia tapahtumia ympäri Suomen omille nykyisille ja tuleville asiakkailleen.

Tapahtumien laajentumispäätöksen varmistamiseksi Lomallo on palkannut tapahtumien ammattilaisen Taru Suksian vastaamaan tulevien tapahtumien tuottamista elämyksistä asiakkailleen.

Taru on tehnyt mittavan uran tapahtumien puolella ja ollut siten suunnittelemassa sekä tuottamassa laaja-alaisesti elämyksiä suomalaisille.

Taru siirtyy Lomallolle Holiday Club Resorts Oy:stä ja aloittaa työnsä Lomallolla 11.10.2021.

-Olen innoissani päästessäni rakentamaan ja kehittämään monipuolisia, sekä kiinnostavia tapahtumia omille pitkäaikaisille asiakkailleni, sekä Lomallon nykyisille ja tuleville asiakkaille. Asiakkaiden kohtaaminen ja heidän innostuneisuutensa tapahtumissa on työni keskeinen suola.

-Lomallon nykyaikainen tapa toimia ja kehittää toimintaansa inspiroi ja olen otettu päästessäni osaksi sitä, kommentoi Taru siirtymistään Lomallon palvelukseen.

Lomallolla on tärkeää kehittää toimintaa maailman avautuessa ja monipuolistaa asiakkaille tuottamaansa lisäarvoa ja hyötyä.

-Tästä syystä on upeaa päästä yhdessä tapahtuma-alan huippuammattilaisen kanssa luomaan kohtaamisiamme asiakkaidemme kanssa ympäri Suomen ja maailman, kommentoi Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkonen.

Julkaistu 12.10.2021 klo 15:40.