• Artikkelin kategoria:Seinäjoki

Mika Kytöharju ja Petri Luukko Vaasasta ja Seinäjoelta palkittiin

You are currently viewing Mika Kytöharju ja Petri Luukko Vaasasta ja Seinäjoelta palkittiin
Petri Luukko ja Mika Kytöharju.

Isännöintialan toimija Taloasema palkitsi Vuoden yrittäjä 2024 -palkinnolla Mika Kytöharjun ja Petri Luukon. Kytöharjun ja Luukon Taloasema-yritys toimii Vaasassa ja Seinäjoella.

Taloasemalle on tärkeää osoittaa arvostusta ketjun yrittäjille palkitsemalla heitä vuosittain. Perjantaina jaettu tunnustus on neljästoista Vuoden yrittäjä -palkinto.

Taloaseman Vuoden yrittäjä -kriteerit ovat yrityksen taloudellinen kasvu ja tasapaino, Taloasema-konseptin mukainen toiminta ja Taloasema-fiiliksen näkyminen arjessa.

− Taloasema Vaasa ja Seinäjoki on tehnyt suunnitelmallisesti töitä kasvattaakseen liiketoimintaansa ja tehnyt rohkeita liiketoimintaratkaisuja saavuttaakseen tavoitteensa. Yritys on kasvanut tasaisesti koko ajan ja viimeisin liikevaihdon kasvuprosentti oli lähes 200 prosentin luokkaa. Myös juuri valmistuneen asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset olivat huippuluokkaa, listaa valintaperusteita Taloasema Oy:n toimitusjohtaja Mira-Monica Anttila.

− Nyt valitut yrittäjät ovat sitoutuneet meidän tapaamme toimia, noudattavat konseptia ja asiat ovat aina niin hyvässä järjestyksessä, että ne ylittävät ja yllättävät sekä asiakkaiden että ketjun laatutarkastajien odotukset. Kytöharjulla ja Luukolla on iloinen Taloasema-asenne. He luovat asenteellaan vahvaa ja positiivista fiilistä kaikkeen tekemiseensä, lisää Taloasema Oy:n kehitysjohtaja Nina Gromoff.

− Kytöharjun ja Luukon kanssa on kiva tehdä töitä. He tekevät, mitä lupaavat ja tekevät sen suurella sydämellä, jatkaa Anttila.

Julkaistu 30.1.2024 klo 21:32.