Nuorille rentoa tekemistä – Sinä ampumaurheilusta kiinnostunut 15-29 vuotias lähde mukaan pe 17.11.

You are currently viewing Nuorille rentoa tekemistä – Sinä ampumaurheilusta kiinnostunut 15-29 vuotias lähde mukaan pe 17.11.
Suomen Ampumaurheiluliitto järjestää ampumaurheilusta ja ampumaharrastuksesta kiinnostuneille nuorille mukavat matalankynnyksen yhteisharjoitukset Seinäjoella pe 17.11.2023. Tilaisuus on maksuton ja sinne ovat tervetulleita jo nykyiset harrastajat kuin siitä kiinnostuneet nuoret.

Suomen Ampumaurheiluliitto järjestää ampumaurheilusta ja ampumaharrastuksesta kiinnostuneille nuorille Erasmus + Sport hankkeen myötä mukavat matalankynnyksen yhteisharjoitukset Seinäjoella pe 17.11.2023. Tilaisuus on maksuton ja sinne ovat tervetulleita jo nykyiset harrastajat kuin siitä kiinnostuneet nuoret.


Klo 16.00 Aloitus keilahallin kabinetissa
Klo 16.30-18 Keilahallin kuntosali, PT Eeva Iivarin vetämä ohjaus
Klo 18-19 keilaus
Klo 19-20 Ruokailu ja palautteet Kabinetissa

-Nostamme harrastuksemme parista esiin niitä nuoria, jotka ovat jo aktiivisena paikallisen seuransa toiminnassa, ideoimaan yhdessä ja aktivoimaan muitakin nuoria mukaan omien urheiluseurojensa toimintaan ja päätöksentekoon. Näiden ideointien pohjalta halutaan tarjota useammille nuorille rentoja kohtaamisia muiden nuorten kanssa näin pikkujouluisten yhteistreenien muodossa, kertoo tiedotteessa seurakehittäjä Marko Keskitalo Suomen Ampumaurheiluliitto ry:stä.

Paikkakuntien tilaisuuksia on suunniteltu nuorten kanssa yhdessä. Seinäjoella ohjelmassa on keilailua ruokailuja unohtamatta. 

Ampumaurheiluliiton mukaan toiminnan tavoitteena on luoda seuroille malleja, miten nuorten osallisuus kehittyy seuran päätöksentekoon, toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kokeilujen perusteella kerätään palautetta ja jatkokehitetään toimintamalleja, joita voidaan kokeilla uudella aluekierroksella kesällä 2024. Paikkakuntien ohjelma on osallistujille (15-29 v) maksutonta mutta osallistujamäärä on rajoitettu. 

Ilmoittautumisia otetaan vastaan Suomen Ampumaurheiluliiton kotisivuilla: www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/actyoung-erasmus-hanke/alueelliset-tilaisuudet-2023/

Julkaistu 5.11.2023 klo 12:09.