Paneelissa parkkimaksut jakoi mielipiteitä

You are currently viewing Paneelissa parkkimaksut jakoi mielipiteitä
Seinäjokinen-lehden vaalipaneeli lähetettiin suorana Facebookissa ja se on katsottavissa Seinäjokinen-lehden Facebook-sivulla. Panelistit Jouko Peltonen (kesk.), Piia Kattelus-Kilpeläinen (PS), Reima Kuisla (kok) ja Kati Nummensalo (KD) hakevat jatkokautta Seinäjoen kaupunginvaltuustoon.

Ehdokkaiden mielipide-erot nousivat parhaiten esille kyllä-ei -vastaukissa Seinäjokinen-lehden vaalipaneelissa lauantaina Minimanin Lounaskahvila Nam-Ru:ssa.

Paneelissa olivat mukana Jouko Peltonen (kesk), Piia Kattelus-Kilpeläinen (ps), Reima Kuisla (kok) ja Kati Nummensalo (kd).

Parkkimaksuista käydyssä keskustelussa ääripäihin kantansa muodostivat Kati Nummensalo, joka oli maksujen kannalla ja jyrkimmin maksuja vastustanut Reima Kuisla. Kriittisesti maksuihin suhtautuivat myös Peltonen ja Kattelus-Kilpeläinen.

Eroja ehdokkaiden välillä syntyi myös kuntaliitosasioissa. Kattelus-Kilpeläinen ja Peltonen suhtautuivat erittäin negatiivisesti kuntaliitoksiin, mutta Kuisla ja Nummensalo olivat vankkoja liitosten kannattajia.

Voit katsoa tallenteen paneelista Seinäjokisen fb-kanavalta:

https://www.facebook.com/209820879411334/videos/871762326746780/

Paneelissa ehdokkaita grillasi Tuomas Koivuniemi.

Julkaistu 22.5.2021 klo 18:40.