Seinäjoella pureudutaan Aivoviikolla aivoterveelliseen ravintoon

You are currently viewing <strong>Seinäjoella pureudutaan Aivoviikolla aivoterveelliseen ravintoon</strong>
Heidi Itäsalmen kuva Itäsalmen kotialbumista Marjaana Raukola-Lindblomin kuva: Pia Kilpeläinen

Kansainvälistä Aivoviikkoa vietetään jälleen viikolla 11. Tänä vuonna keskitytään aivoterveelliseen ravintoon yrittäjä Heidi Itäsalmen luennolla. Lisäksi pureudutaan impulssikontrolliin ja vuorovaikutustilanteisiin erikoispuheterapeutti Marjaana Raukola-Lindblomin johdolla.  

Vuosittain järjestettävän Aivoviikon tarkoituksena on lisätä tietoa aivoterveydestä. Aivosairaudet ovat Suomessa kansantauti ja koskettavat omakohtaisesti tai läheisten kautta varmasti meistä jokaista. On arvioitu, että joka toinen nainen ja joka kolmas mies sairastuu elämänsä aikana aivosairauksiin. Kansantautimme tulee myös kalliiksi. Esimerkiksi aivovammat aiheuttavat yhteiskunnalle vuodessa yli miljardin euron hintalapun. Onneksi osa vammoista ja sairauksista on ehkäistävissä terveellisten elämäntapojen ja järkevien valintojen ansiosta. Vaikka aivoterveellinen ravinto ei aivovammoja ehkäise, syömällä oikein meistä jokainen voi lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. 

Ke 15.3.2023 Aivoviikon webinaari ”Impulssikontrolli ja vuorovaikutustilanteet” klo 13. Luennoitsijana erikoispuheterapeutti Marjaana Raukola-Lindblom. Luento tulee myöhemmin tekstitettynä Youtube-kanavallemme.

Pe 17.3.2023 Aivoviikon luento ”Aivoterveellinen ravinto” alkaen klo 17 (Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, Seinäjoki). Luennoitsijana yrittäjä Heidi Itäsalmi. Vapaa pääsy. Tervetuloa! Tilaisuuden järjestävät Etelä-Pohjanmaan aivovammayhdistys ry ja Aivovammaliitto ry

Impulssikontrolliin ja vuorovaikutustilanteisiin saamme oppia maksuttomasta webinaarista. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. 

Tervetuloa seuraamaan lähetystä Youtube-kanavallemme

Julkaistu 13.3.2023 klo 00:37.