• Artikkelin kategoria:Uutiset

Seinäjoen Energia Oy laskee sähkönmyyntihintoja

You are currently viewing Seinäjoen Energia Oy laskee sähkönmyyntihintoja
Seinäjoen kaupungin omistama Seinäjoen Energia Oy laskee sähkönmyyntihintoja 1.5.2023 lähtien. Kuva: Seinäjoen Energian nettisivut


Seinäjoen Energia Oy:n toistaiseksi voimassa olevat sähkönmyyntihinnat laskevat 1.5.2023. Laskeneet hankintakustannukset mahdollistavat hinnanalennuksen.


Yleissähkön arvonlisäverollinen (24 %) hinta laskee 2,40 snt/kWh. Vaikutus kerrostaloasujalle on noin 4 €/kk, rivitaloasujalle vaikutus on noin 10 €/kk.


Sähkölämmittäjälle tai sähköä yli 15 000 kWh vuodessa käyttävälle asiakkaalle, jolla on käytössään yösähkö-tuote, hinnanalennuksen vaikutus on noin 46 euroa kuukaudessa. Päiväenergian hinta alenee 1,30 snt/kWh ja yöenergian 5,20 snt/kWh. Asiakas voi vaikuttaa omaan sähkön keskihintaan alenevasti ajoittamalla kulutusta yöajalle.


Alennukset koskevat toistaiseksi voimassa olevia sähkönmyyntisopimuksia. Muutos koskee ainoastaan sähkön myyntihintaa, sähkön verkkopalvelumaksuihin muutoksilla ei ole vaikutusta. Seinäjoen Energia Oy:n tavoitteena on tarjota asiakkailleen vakaat ja edulliset hinnat nyt ja tulevaisuudessa. Hinnanmuutokset eivät edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. Asiakkaille tiedotetaan hinnanmuutoksesta myös kirjeitse.

Julkaistu 15.3.2023 klo 10:27.