Seinäjoen Voimistelijat ja Härmän Liikenne yhteistyösopimukseen kisakuljetuksista

You are currently viewing Seinäjoen Voimistelijat ja Härmän Liikenne yhteistyösopimukseen kisakuljetuksista
Kuvassa 51-paikkainen ”Ruma Vallesmanni”. Kuva: Härmän Liikenne Oy:n nettisivut

Seinäjoen Voimistelijat ry ja Härmän Liikenne Oy ovat solmineet 3-vuotisen yhteistyösopimuksen koskien Voimistelijoiden joukkueiden kisakuljetuksia.

”Halusimme hyvää palvelua sekä turvallisen, ympäristöystävällisen ja korkeatasoisen kuljetuskaluston kaikkien ryhmiemme kuljetuksiin, siksi valitsimme yhteistyökumppaniksemme Härmän Liikenteen”, kertoo SVO:n toiminnanjohtaja Anne Tarpio.
 
Seinäjoen Voimistelijat ry panostaa voimakkaasti Seinäjoella voimisteluolosuhteisiin ja vuosia haaveissa ollut voimisteluhalli toteutuu vihdoin. Hallihanke on luonnollinen jatkumo seuran kehityksessä ammattimaiseen suuntaan. Seinäjoen suurimmassa erikoisseurassa on noin 800 aktiivista jäsentä.

Kapernaumiin sijoittuva halli on nyt rakennusvaiheessa ja sen on määrä valmistua keväällä 2020. Seura rahoittaa hankkeen kokonaisuudessaan itse ja välineistön budjetti on yli 100 000€.

Voimistelijat etsivät parhaillaan yhteistyökumppaneita.

Voimistelua varten suunniteltu halli takaa voimisteluun turvalliset ja terveelliset olosuhteet Seinäjoen suurimman erikoisseuran on noin 800 aktiiviselle jäsenelle.

Seinäjoelta on puuttunut soveltuvat tilat voimakkaasti kasvaviin voimistelulajeihin. Uuteen halliin on suunniteltu mm. useissa voimistelulajeissa vaadittava välineenheittokorkeus, joustava harjoittelualusta sekä volttimonttu hyppyjen harjoittelua varten. Halliin rakentuu tilat joukkuevoimistelulle, kilpa-aerobicille, teamgymille, akrobatiavoimistelulle sekä telinevoimistelulle, tiloja tulevat käyttämään myös harrasteryhmät. 
 
Härmän Liikenne Oy tukee uuden hallin välinehankintoja.

Julkaistu 5.3.2020 klo 15:40.