Seinäjoen yrittäjät palkitsi ansioituneita yrityksiä ja henkilöitä

You are currently viewing Seinäjoen yrittäjät palkitsi ansioituneita yrityksiä ja henkilöitä
Seinäjoen kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisin työntekijä vuonna 2023 on tarkastusinsinööri Ari Peltola. Seinäjoen kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä onnitteli heti tuoreeltaan Ari Peltolaa palkinnon johdosta.

Seinäjoen Yrittäjät ry palkitsi Oktober-juhlassaan vuoden yritys-palkinnolla E.S. Lahtinen Oy:n ja vuoden yksinyrittäjä-palkinnolla Kaija Heittolan. Seinäjoen kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisin työntekijä vuonna 2023 on tarkastusinsinööri Ari Peltola.

E.S. Lahtinen Oy on tunnettu Esla-potkukelkoistaan. Yritys täyttää 95-vuotta 31.10.2023. Palkinnon oli vastaanottamassa Mika Lahtinen, joka on jo neljännen polven yrittäjä.

-Meidän yritys on pian 95-vuotias startup, koska olemme aina pyrkineet kehittämään jotain uutta, kertoi Lahtinen palkitsemisen yhteydessä. Yritys oli alunperin perustettu vuonna 1928 Indian moottoripyörien ympärille, mutta niin vain Erkki Samuli Lahtinen siirtyi jo vuonna 1933 potkukelkkojen sarjavalmistukseen.

Vuoden yksinyrittäjänä palkittu Kaija Heittola on johtamisvalmentaja. Heittola lähti tekemään valmennustyötä bisnespohjalta työskenneltyään pitkään pankkialalla ja koettuaan myös 1990-luvun laman ja sen jäljet. Pankkeja meni nurin ja laman koura iski yrityksiin.

-Tuntuu uskomattoman hienolta, kommentoi Kaija tunnustusta juhlassa.

Tarkastusinsinööri Ari Peltola oli myös otettu saamastaan tunnustuksesta. Kiitospuheenvuorossaan Peltola toi esiin, että palkinto antaa intoa ja voimia tuleviin työpäiviin.

-Rakennusvalvonnassa me käsittelemme asioita porukassa, ja kiitos tästä palkinnosta kuuluu koko porukalle, painotti 15-vuotta kaupungilla työskennellyt Peltola.

Seinäjoen Yrittäjät ry palkitsi Oktober-juhlassaan vuoden yritys-palkinnolla E.S. Lahtinen Oy:n. Yrityksen palkinnon vastaanotti Mika Lahtinen.


Julkaistu 28.10.2023 klo 14:59.