Vihreät syyllistyneet vaalihäirintään: Seinäjoella kuntavaaliehdokas vertasi kansanedustaja Jani Mäkelää (ps.) Hitleriin

You are currently viewing Vihreät syyllistyneet vaalihäirintään: Seinäjoella kuntavaaliehdokas vertasi kansanedustaja Jani Mäkelää (ps.) Hitleriin
Aktiivisesti Silakkaliikkeen päivityksiä jakava opettaja ja kuntavaaliehdokas Hannele Salmela (vihr.) vertasi kansanedustaja Jani Mäkelän toimintaa Hitleriin.

Useat ns. silakkaliikkeen edustajat ovat häirinneet ehdokkaiden vaalitoimintaa eri puolella Suomea. Useimmiten häirinnästä kertovat perussuomalaiset, mutta myös kristillisten ehdokkaita on häiritty.

Silakkaliike on saanut innoituksen Italian sardiini-liikkeeltä. Silakkaliike väittää toimivansa mm. vihaa vastaan. Silakkaliikkeestä on lähetetty ehdokkaille viestejä, joissa on uhattu mm. seuraavasti: ”Toivottavasti kuolet tuskaisesti v***n oksettava huora”. 

Erittäin vakavaksi tämän tekee, että vihreissä on myös paljon opettajataustaisia ehdokkaita.

Seinäjoen vihreä ehdokas vertaa kansanedustajaa Hitleriin


Seinäjoella ehdolla oleva vihreiden kuntavaaliehdokas, opettaja Hannele Salmela kirjoitti fb-seinällään, että ”Persujen Jani Mäkelä kerää Hitlerin tapaan paljastuslistaa ihmisistä… Viedäänköhän heidät sitten joskus ’persujen valtaanpäästyä’ ghettoihin?”

Seinäjokinen yritti tavoittaa Salmelaa, tuloksetta. Salmelan päivitys oli hänen fb-sivuillaan nähtävissä 7.6.2021.

Valtamediat, maakuntalehdet ja paikallislehdet ovat olleet hiiren hiljaa yli 28 tuhatta jäsentä kokoavan silakkaliikkeen vaalihäirinnästä. Vihreiden lisäksi silakkaliikkeessä on vasemmistolaisia, mutta Seinäjokisen saamien aineistojen mukaan myös liberaaleja kokoomuslaisia ja keskustalaisia. Seinäjokisen saamien viestien mukaan myös Ylen toimittajia on silakka-liikkeessä.

Aktiivisesti Silakkaliikkeen päivityksiä jakava opettaja ja kuntavaaliehdokas Hannele Salmela (vihr.) vertasi kansanedustaja Jani Mäkelän toimintaa Hitleriin.

Julkaistu 8.6.2021 klo 08:38.