• Artikkelin kategoria:Uutiset

Ylistaron Mäki-Pohdon uudistetun ratsastuskentän avajaisia vietettiin aurinkoisessa säässä

You are currently viewing Ylistaron Mäki-Pohdon uudistetun ratsastuskentän avajaisia vietettiin aurinkoisessa säässä
Mäki-Pohdon uudistetun ratsastuskentän avajaisissa pääsi ratsun selkään.
Mäki-Pohdon yksityisratsastajat ry:n Heli Lampimäki ja Maija Rintamäki esittelivät ylpeinä uudistettua ratsastuskenttää.

Mäki-Pohdon yksityisratsastajat ry (MYRA) on Ylistaron Mäki-Pohdossa toimiva aktiivinen ratsastusseura. Sunnuntaina 17.10 päästiin juhlistamaan uudistetun ratsastuskentän avajaisia aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä.

MYRA on saanut kentän uudistamiseen rahoitusta ELY-keskuskukselta sekä Seinäjoen kaupungilta. Kenttä kunnostettiin talkoovoimin, kertoo MYRA:n puheenjohtaja Maija Rintamäki:

– Laskin äskettäin, että olemme tehneet 1300 tuntia talkootyötä saadaksemme kentän entistä ehommaksi. Lisäksi ollakseen hyvässä kunnossa, vaatii kenttä jatkuvaa kunnossapitoa, toteaa Rintamäki.

Seuran hallituksen jäsen Heli Lampimäki muistuttaa, että kenttä huono kunto esti ratsastuskilpailujen järjestämisen. Nyt kenttä on hienossa kunnossa ja siinä kelpaa talven maneesikauden päätyttyä järjestää ensi vuonna kilpailuja tauon jälkeen.

MYRA:n hallituksen jäsen Heli Lampimäki mukaan nyt uudistetulla kentällä päästään taas järjestämään ratsastuskilpailuja.

Avajaistapahtuma keräsi runsaasti yleisöä

Uudistetun kentän avajaisissa oli runsaasti yleisöä. Paikalla oli hevos- ja ratsastustarvikkeiden kirppis, hevosten rotuesittely, keppihevosnäyttely, hevostenh fysioterapia ja ratsastajan kehonhallintaesitys sekä tietenkin talutusratsastusta ja ponikärryajelua.

Lapsille mieluisin ohjelmanumero oli ponikärryajelu ja talutusratsastus.
Julkaistu 17.10.2021 klo 17:17.